Som
mad-land er Italien kendt for sine delikatesser, og landet er samtidig
Europas største producent af økologiske fødevarer.
Stadig flere af de økologiske
fødevarer vi spiser i Danmark er importeret fra Italien. Blandt importørerne
er Flint og Hvids Økologiske Fødevarer, som i slutningen af marts sætter
endnu mere fokus på vin, pølser og oliven fra Toscana og andre af støvlelandets
regioner.
Udover
de mange italienske specialiteter vil der på gourmetmarkedet i København
også være et stort sortiment i spiritus, herunder økologisk
gin, vodka, cognac, whisky og grappa.
|
Øko-grosserer
Palle Hvid inviterer professionelle i øko-branchen til et Italiensk
Gourmetmarked i København, hvor man kan møde leverandører af
parmaskinke, gorgonzola ost, pesto og olier. Brunello, Barolo og Chianti
vin, frugt og grønt og meget andet fra Italien.
Herudover
præsenterer Flint og Hvid sammen med flere andre danske virksomheder
specialiteter fra ind og udland, herunder Ouzo fra Grækenland, Whisky fra
Skotland og ægte kaviar fra Spanien - samt en hel masse andre økologiske
specialiteter.
Palle
Hvids økologiske restaurant på Rådhuspladsen i København i
2004
|
Messen er
rettet mod indkøbere i den økologiske branche og åben for alle
professionelle - men lukket for private.
Palle Hvid
har også tidligere markeret sig med større økologiske events i København.
Han har i flere år været blandt de mest aktive ved Københavns Miljøfestival,
hvor han flere gange har etableret økologisk restaurant på Rådhuspladsen
og økologisk supermarked på Østerbro.
Palle Hvid
betegner selv gourmetmarkedet som et af sine mest ambitiøse initivativer
siden han etablerede restaurant på Rådhuspladsen.
Tilmelding
til dette års gourmetmarked er ikke nødvendig.
Økologisk
Italiensk Gourmetmarked holdes
d. 28. marts 2008 kl. 12 - 20
på:
Kalvebod Brygge 45,
Stuen
1502 København
Spørgsmål
kan rettes til arrangøren
Flint
og Hvids Økologiske Fødevarer
Rovsingsgade 80
2200 København N
tlf. 35 86 10 46
|